5/5/14

Ανακοίνωση Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής







Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εκφράζει βαθιά θλίψη και οδύνη για την απώλεια του Γιώργου Γκουγκούρη, και ταυτόχρονα τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στα αγαπημένα του πρόσωπα, τους συναθλητές και τους προπονητές του. Η απώλεια του 16χρονου αθλητή μας, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Αθλητική οικογένεια.



Θέλουμε επίσης, να εκφράσουμε θερμές ευχές για αποκατάσταση των τραυμάτων και ταχεία ανάρρωση, προς τους άλλους τρεις αντισφαιριστές που επέβαιναν στο μοιραίο όχημα το περασμένο Σαββάτο. Συμπαραστεκόμαστε στους βαρύτατα τραυματισμένους πρωταθλητές, στον Ανδρέα Αραβή, στον Γιάννη Νεοφύτου και μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, περιμένουμε να τους δούμε ξανά γερούς και δυνατούς, στους αγωνιστικούς χώρους.  

Η Κύπρος θρηνεί την απώλεια ενός νέου παιδιού, η αθλητική οικογένεια το ίδιο. Μένει πίσω ο δυσβάστακτος πόνος, η πίκρα, και ο Γολγοθάς που θα ανέβουν τα οικεία πρόσωπα του Γιώργου, οι τραυματισθέντες συναθλητές του και οι οικογένειες τους. Κουράγιο.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή καταθέτει στεφάνι στην κηδεία του Γιώργου Γκουγκούρη. Οι σημαίες στο Ολυμπιακό Μέγαρο κυματίζουν μεσίστιες. Αποτελεί απαραίτητο καθήκον όλων, η πολύπλευρη στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου αθλητή και των τραυματισθέντων συναθλητών του. Ταυτόχρονα, ας προσπαθήσουμε όλοι, με όσα μέσα και γνώση διαθέτουμε, να περιορίσουμε τα τροχαία δυστυχήματα και να σώσουμε τις ζωές νέων ανθρώπων. Είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε εις μνήμην του Γιώργου.

Καλό ταξίδι Γιώργο.




Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
5 Μαΐου 2014