27/12/13

Προκαταρκτικά αποτελέσματα διαγωνισμού ΕΚΤ 10/13



Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι αναφορικά με το Διαγωνισμό για Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές που αφορά το «Πρόγραμμα κατά της Πρόωρης Εγκατάλειψης του Σχολείου, της Σχολικής Αποτυχίας και της Παραβατικότητας σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας», αρ. Διαγωνισμού: ΕΚΤ 10/13, η Επιτροπή Αξιολόγησης μετά από έλεγχο και αξιολόγηση/μοριοδότηση όλων των προσφορών, έχει καταρτίσει προκαταρκτικούς καταλόγους μοριοδότησης.



Επισημαίνεται ότι, δυνάμει της αναλογικότητας (άρθρο 4(1) (γ) του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (προστασία του ατόμου) Νόμου του 2001 (Νόμος 138 (1) 2001), έχει αναρτηθεί κατάλογος με τον μοναδικό αριθμό υποψηφίου που έχει δοθεί στην επιστολή με ημερομηνία αποστολής 23/12/2013, ταυτότητας του υποψηφίου και τη μοριοδότησή του. 

Πληροφορούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ότι δίνεται περίοδος αποριών, ενστάσεων ή παρατηρήσεων μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2014. Οι απορίες, ενστάσεις ή παρατηρήσεις μπορούν να υποβάλλονται γραπτώς στο τηλεομοιότυπο 22317917 (Γραφείο Διαχείρισης Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού).

Μετά από την περίοδο αποριών, ενστάσεων ή παρατηρήσεων, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Δε θα σταλεί επιστολή με τα τελικά αποτελέσματα της αξιολόγησης. Τα τελικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού με βάση τον μοναδικό αριθμό που έχει δοθεί.

Σημειώνεται ότι η υποβολή αποριών, ενστάσεων ή παρατηρήσεων επί των προκαταρκτικών αποτελεσμάτων δεν αναιρεί το δικαίωμά τον ενδιαφερόμενων για ένσταση επί του τελικού Μητρώου Εκπαιδευτών, όπως αυτό προνοείται στα έγγραφα του Διαγωνισμού.
------------------------
27/12/2013