15/11/13

Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου







Θέμα: Ανάρτηση Αποτελεσμάτων Μοριοδότησης, των Αιτήσεων Ενδιαφέροντος, σχετικά με την Αγορά Υπηρεσιών από εκπαιδευτές, που αφορούν στη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο «Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου»  (σχολικά έτη 2013-2015).


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ,  αναφορικά με το Διαγωνισμό για  Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές  που αφορά την «Εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου»  Αρ. Διαγωνισμού: ΕΚΤ 03/13, η Επιτροπή Αξιολόγησης μετά από έλεγχο και αξιολόγηση/μοριοδότηση όλων των προσφορών, έχει καταρτίσει καταλόγους μοριοδότησης, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (http://www.moec.gov. cy/anakoinoseis/index.html).  
Επισημαίνεται ότι, δυνάμει της αρχής της αναλογικότητας (άρθρο 4 (1) (γ) του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (προστασία του ατόμου) Νόμου του 2001 (Νόμος 138 (1) 2001 ) ,έχει αναρτηθεί  ο κατάλογος με τη σειρά κατάταξης στο Μητρώο, τον  μοναδικό αριθμό υποψηφίου και την  συνολική μοριοδότηση.
 Πληροφορούμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι δίδεται περίοδος 14 ημερών για ενστάσεις. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται γραπτώς στο Φαξ 22800802 της Υπηρεσίας των Επιμορφωτικών Κέντρων.