8/11/13

Γραπτή απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στον κ. Σ. Ευαγόρου

Καλωσορίζουμε τον κ. Σταύρο Ευαγόρου στην Κύπρο. Φαίνεται ότι τα προηγούμενα πέντε χρόνια απουσίαζε και ανακαλύπτει τώρα το βάραθρο στο οποίο έριξε την οικονομία η πενταετής διακυβέρνηση ΑΚΕΛ.

Ναι, ο μνημονιακός δρόμος είναι μονόδρομος. Είναι η μόνη αξιόπιστη πρόταση και λύση για μια χώρα που αφέθηκε να φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας.

Οι δύο τελευταίες αξιολογήσεις της Τρόικας αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ακόμη αναμένουμε από το ΑΚΕΛ να μας υποδείξει άλλη αξιόπιστη λύση, εφαρμόσιμη και αντί αυτού καθημερινά ακούμε συνθήματα.

Αυτό αποδείχθηκε και κατά την ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για το Συνεργατισμό. Όταν το ΑΚΕΛ ψήφιζε "όχι" προβάλλοντας συνθήματα και όταν αντιλήφθηκε ότι υπερψηφίστηκαν τα συνθήματά του αλλά διαλυόταν το συνεργατικό κίνημα, έτρεχε μέχρι τα ξημερώματα να αλλάξει την ψήφο του.

Για αυτό όταν ο κ. Σταύρος Ευαγόρου απαριθμεί τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες λόγω της πενταετούς διακυβέρνησης Χριστόφια-ΑΚΕΛ, το μόνο που προκαλεί είναι δυσφορία αφού παίζει με τη νοημοσύνη του κυπριακού λαού.