11/11/13

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


1. Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας –Κοκκινοτριμιθιάς
To Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου από τις 8.30 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης ημέρας, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς με κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά, παρά το PASCAL SCΗOOL, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Κοκκινοτριμιθιά σε μήκος 3 χλμ. περίπου θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
2. Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και Πέμπτη 14 Νοεμβρίου μεταξύ των ωρών 8.30 μ.μ. και 6 π.μ. το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι την έξοδο Αγ. Γεωργίου Αλαμάνου.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

3. Εργασίες στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου από τις 6 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιώτη εργολάβο στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, παρά τη συμβολή της με τη λεωφόρο Απ. Παύλου.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση από Κάτω Πάφο προς τη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων θα διοχετεύεται μέσω της οδού Αγ. Λαμπριανού (παρά το Ξενοδοχείο Απόλλων). Η τροχαία κίνηση από τη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων προς Κάτω Πάφο θα διοχετεύεται μέσω της οδού Αδαμάντιου Κοραή (παρά το Ξενοδοχείο Kings).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.