9/10/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μετέβη σήμερα το πρωί στο οίκημα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ, όπου έτυχε υποδοχής από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ali Mohammed Thunayan Al-Ghanim.

Πριν από την έναρξη των εργασιών του επιχειρηματικού φόρουμ - που διοργανώνουν από κοινού το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κουβέιτ με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και στο οποίο συμμετέχει μεγάλη αντιπροσωπεία Κύπριων επιχειρηματιών - ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών.

Στο βιβλίο επισκεπτών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγραψε τα ακόλουθα: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ για τη διοργάνωση του σημερινού επιχειρηματικού φόρουμ και για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στην κυπριακή αντιπροσωπεία.

Είμαι βέβαιος ότι η επίσημή μου επίσκεψη στο Κράτος του Κουβέιτ, περιλαμβανομένου και του σημερινού επιχειρηματικού φόρουμ – με τη συμμετοχή μεγάλης αντιπροσωπείας Κύπριων επιχειρηματιών – θα αποτελέσει την έναρξη για την περαιτέρω και σταθερή ανάπτυξη των σχέσεών μας, ιδιαίτερα των εμπορικών και βιομηχανικών μας σχέσεων.

Εκφράζω τις καλύτερές μου ευχές στον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου για καλή υγεία και ευημερία όπως και για ουσιαστική συνεργασία με τους Κύπριους ομόλογούς τους».