17/2/13

Προεδρικές Εκλογές 2013 - Δηλώσεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος 17/02/2013


Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Μάριος Καρογιάν προσήλθε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Δασούπολης, Κέντρο Β’, στον Στρόβολο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Στη συνέχεια ο κ. Καρογιάν προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα μιλά ο κυρίαρχος λαός. Είναι η ώρα της δικής του ευθύνης. Είναι η ώρα των δικών του αποφάσεων. Είναι η ώρα της υπέρβασης των διχασμών. Είναι η ώρα της εθνικής συνεννόησης, της εθνικής συναίνεσης, είναι η ώρα της δημιουργίας για τη σωτηρία της πατρίδας, για την είσοδό μας στη νέα εποχή. Για μια εποχή που πιστεύω όλοι δικαιούμαστε και όλοι αξίζουμε. Οι πολίτες έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των καιρών, έχουν πλήρη συνείδηση του πατριωτικού τους καθήκοντος, πλήρη συνείδηση της υπέρτατης ανάγκης να μην χαθεί άλλος χρόνος, να μην χαθεί άλλη ημέρα, να μην χαθεί άλλη ώρα για την ανασυγκρότηση και για τη γρηγορότερη έξοδό μας από την κρίση.

Από αύριο οι δυνάμεις της αλλαγής, οι δυνάμεις της ευθύνης, της δημιουργίας, της ανασυγκρότησης, καλούνται, χωρίς χρονοτριβή, να συμβάλουν αποφασιστικά έτσι που να υπερπηδηθούν οι σημερινές μας δυσκολίες, να υπερπηδηθούν οι αντιξοότητες, να δημιουργηθεί εκείνη η εποχή για ανάπτυξη, δημιουργία, για νέα ευημερία. Αυτά δηλαδή που χρειάζεται ο τόπος μας για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τον αγώνα μας για απελευθέρωση της πατρίδας και επανένωση του λαού μας. Σήμερα, βάζουμε τέλος στην αβεβαιότητα, αύριο αρχίζει μια νέα εποχή, έρχονται καλύτερες ημέρες. Ενωμένοι δημιουργούμε το μέλλον που μας αξίζει».