21/11/12

Αναδασμός στο Ακρωτήρι της επαρχίας Λεμεσού 21/11/2012

Το Τμήμα Αναδασμού ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Agricultural Land Consolidation (Amending and Consolidating) Ordinance 1999, συγκαλείται από τον Έπαρχο Λεμεσού συνεδρίαση των δικαιούχων ιδιοκτητών της περιοχής αναδασμού Ακρωτήρι/2 (δεύτερη περιοχή) η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Ακρωτηρίου.

Σκοπός της συνεδρίασης είναι η εκλογή δύο δικαιούχων ιδιοκτητών ως αιρετών μελών της Επιτροπής Εκτίμησης της περιοχής αναδασμού Ακρωτήρι/2.

Προτρέπονται όλοι οι δικαιούχοι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης περιοχής αναδασμού να προσέλθουν στη συνεδρίαση και να ασκήσουν τα δικαιώματα που τους παρέχει η σχετική νομοθεσία. Όσοι από τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους ιδιοκτήτες αδυνατούν να παρευρεθούν στη συνεδρίαση μπορούν να ορίσουν πληρεξούσιο αντιπρόσωπό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επαρχιακό Γραφείο Αναδασμού Λεμεσού, Γωνία Λεοντίου Α’ και Καρατζά, Λεμεσός, στο τηλέφωνο 25817974.