25/10/12

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Αγία Έδρα, το Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας και την Κοινότητα Αγίου Αιγιδίου 25/10/2012

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας ολοκλήρωσε το απόγευμα τις επαφές του στη Ρώμη με την επίσκεψή του στην Κοινότητα Αγίου Αιγιδίου, όπου συναντήθηκε με στελέχη της Κοινότητας.


Κατά τις επίσημες επαφές του σήμερα στην Αγία Έδρα, στο Κυρίαρχο Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας και στην Κοινότητα Αγίου Αιγιδίου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε η σύζυγός του κα Έλση Χριστόφια και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας που αποτελείται από την Υπουργό Εξωτερικών δρα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, τον Πρέσβη της Δημοκρατίας στην Αγία Έδρα κ. Γιώργο Πουλλίδη, τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Χρίστο Χριστοφίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Παρίσι, όπου θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Φρανσουά Ολάντ.

Επίσης, αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης κυπριακών αρχαιοτήτων στο Λούβρο, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 27 Οκτωβρίου.