19/1/12

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων
19/01/2012
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, ανακοινώνει τα ακόλουθα:



1. Κλειστό για την κυκλοφορία τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 3 μ.μ. μέχρι τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 6 π.μ., θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Αγίας Φυλάξεως μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Κατά την πιο πάνω περίοδο οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς μία κατεύθυνση θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, καθώς επίσης και διά μέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου της περιοχής.

2. Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λάρνακας λόγω εργασιών της ΑΗΚ

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, μεταξύ των ωρών 6.00 – 8.00 π.μ., στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, αμέσως μετά την έξοδο προς Πέρα Χωρίου Νήσου, θα γίνουν τέσσερις ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις λόγω εργασιών από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

3. Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Καλού Χωριού παρά την έξοδο Κλαυδιάς λόγω εργασιών αναβάθμισης του συστήματος απορροής ομβρίων υδάτων

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου μέχρι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου μεταξύ των ωρών 7.30 π.μ. – 3.30μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης του συστήματος απορροής ομβρίων υδάτων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Καλού Χωριού παρά την έξοδο Κλαυδιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα μήκους 150 μ. περίπου της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από την Κοφίνου προς τη Λάρνακα, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί από τις πιο πάνω εργασίες και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με τις προσωρινές οδικές σημάνσεις και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.