3/5/18

Διοργανώνεται ημερίδα χορού με θέμα: «Όταν τα παιδιά χορεύουν, ζωντανεύει η παράδοσή μας»

Διοργανώνεται ημερίδα χορού με θέμα: «Όταν τα παιδιά χορεύουν, ζωντανεύει η παράδοσή μας»

Στο πλαίσιο του «Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018» και με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας Χορού» που γιορτάζεται στις 29 Απριλίου, το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Λεμεσού της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει Ημερίδα Χορού, με τίτλο: «Όταν τα παιδιά χορεύουν, ζωντανεύει η παράδοσή μας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, μπροστά από το Διοικητήριο Λεµεσού, την Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018, 09:00 - 12:30. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Σχολική Εφορεία Λεμεσού και υποστηρικτής ο Δήμος Λεμεσού.
Στην Ημερίδα Χορού, παιδιά δημοτικών σχολείων της πόλης και επαρχίας Λεµεσού θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, όπως τους έχουν διδαχθεί στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Συμμετέχουν παιδιά από τα δημοτικά σχολεία: Γ΄, Δ΄ (ΚΒ), Ε΄ (ΚΒ), Ζ΄ (ΚΒ), ΙΔ΄, ΙΑ΄(ΚΑ+ΚΒ), Κ΄, ΚΑ΄, ΚΒ΄, ΚΣτ΄, ΚΖ΄, ΚΗ΄, Δημοτικό Σχολείο Ερήμης, Δημοτικό Σχολείο Γερμασόγειας, Β΄ Δημοτικό Αγίου Αθανασίου, Α΄ Δημοτικό Τραχωνίου, Ειδικό Σχολείο Απ. Λουκά και Κρυφό Σχολειό.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού δρα Κώστα Χαµπιαούρη, ο οποίος θα κηρύξει και την έναρξη.