31/10/17

. Εργασίες καθαρισμού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

1. Εργασίες καθαρισμού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. – 5:00 μ.μ. στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο προς Ακτή του Κυβερνήτη μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας θα διεξάγονται εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος από 200 μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.


2. Εργασίες διεύρυνσης και βελτίωσης της οδού Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι εργασίες διεύρυνσης και βελτίωσης της οδού Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό συνεχίζονται κανονικά και η τρίτη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου. Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου θα αρχίσουν οι εργασίες της τελευταίας φάσης που αφορούν στο ανατολικό τμήμα της οδού Αγίας Φυλάξεως από τη συμβολή της με την οδό Πολυγνώστου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και συμπεριλαμβάνει και μικρό τμήμα της οδού Ιερού Λόχου. Η πρόσβαση από και προς την οδό Ιερού Λόχου και του Συνοικισμού Καψάλου θα γίνεται προσωρινά από τη νέα φωτοελεγχόμενη συμβολή της οδού Ιλαρίωνος με την οδό Αγίας Φυλάξεως, η οποία θα τεθεί σε λειτουργία την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου. Οι κατασκευαστικές εργασίες της τελευταίας φάσης προβλέπεται να διαρκέσουν μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2018.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

------------------------