16/3/16

Κλειστό τμήμα της Λεωφ. Μακαρίου στην Κλήρου λόγω παρέλασης

Κλειστό τμήμα της Λεωφ. Μακαρίου στην Κλήρου λόγω παρέλασης

 
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 25 Μαρτίου, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 11.30 π.μ., το τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Κλήρου, από τη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φίλιππου Παύλου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω παρέλασης από σχολεία και σωματεία της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου προς την οδό Φίλιππου Παύλου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

-------------------------

16/3/2016