7/3/16

. Εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


1. Εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού
 
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 16/3/2016 μέχρι την Παρασκευή 18/3/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, από τον ανισόπεδο κόμβο Λιμανιού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Γερμασόγειας και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού στην κεντρική νησίδα.
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει ανά πάσα στιγμή, σε μήκος 100μ. περίπου, με τη μέθοδο κινητού εργοταξίου, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

2. Εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων στον παραλιακό Λάρνακας-Δεκέλειας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 10/3/2016 και την Παρασκευή 11/3/2016, στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας, θα γίνονται εργασίες επέκτασης υφιστάμενης Δημόσιας Υπονόμου Οικοδομής του Αποχετευτικού Συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο η μια λωρίδα κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου σε μήκος 50μ. περίπου, με κατεύθυνση προς Δεκέλεια, 100μ. περίπου πριν τον κυκλικό κόμβο προς Λειβάδια, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

____________

7 Μαρτίου 2016