21/3/16

«Μαζευτείτε και καλέστε μας» Μια πρωτοβουλία για την εκπαίδευση των καταναλωτών

«Μαζευτείτε και καλέστε μας»
Μια πρωτοβουλία για την εκπαίδευση των καταναλωτών


Αν είστε οργανωμένο σύνολο, σωματείο ή ακόμα και μια παρέα φίλων, η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών σας προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης σεμιναρίου ενημέρωσης για τα καταναλωτικά σας δικαιώματα.
 
Η Υπηρεσία θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας και θα σας προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση μέσω προγραμματισμένων σεμιναρίων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε.
 
Το περιεχόμενο του κάθε σεμιναρίου θα προσαρμόζεται ανά περίπτωση   στις προτιμήσεις και ανάγκες σας και μπορεί να αφορά τα γενικά καταναλωτικά σας δικαιώματα ή άλλο εξειδικευμένο θέμα για το οποίο έχει αρμοδιότητα η Υπηρεσία, όπως είναι η ασφάλεια των καταναλωτών/παιχνιδιών, οι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, κ.λπ. Στα σεμινάρια θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.
 
Για την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών όλοι οι καταναλωτές είναι σημαντικοί! Ακόμα και αν είστε αριθμητικά μικρή ομάδα καταναλωτών, η Υπηρεσία θα σας οργανώσει μαζί με άλλους καταναλωτές. Το σεμινάριο μπορεί να διεξαχθεί σε χώρο που θα διευθετηθεί από την ίδια την Υπηρεσία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης του σε κατάλληλο χώρο που θα προταθεί από τους συμμετέχοντες.
 
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια της Υπηρεσίας Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών για εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για τα δικαιώματα τους.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας στη διεύθυνση www.mcit .gov. cy/ccps . Δηλώσεις ενδιαφέροντος υποβάλλονται με τη συμπλήρωση μιας απλής ηλεκτρονικής φόρμας εντός της ιστοσελίδας.
 
Μαζέψτε λοιπόν γνωστούς και φίλους, δημιουργήστε μια ομάδα και απλά επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών.
 
_____________
21/3/2016