10/2/16

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


1.           Εργασίες στον κυκλικό κόμβο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 11/2/2016, από η ώρα 9:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στον κυκλικό κόμβο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.   

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο κυκλικός κόμβος Γενικού Νοσοκομείου θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία.  

Η τροχαία κίνηση από τον πλαγιόδρομο Αθαλάσσας προς τον κυκλικό κόμβο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας θα διοχετεύεται διαμέσου του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού. Η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Καλαμών προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Κάμπου παρά το SUPER HOME CENTRE . H τροχαία κίνηση από Λατσιά προς κυκλικό κόμβο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Φιλίππου Παπακυριακού έμπροσθεν του Leroy Merlin .

Η τροχαία κίνηση από Γέρι προς Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα εκτρέπεται διαμέσου της οδού Καντάρας. Η πρόσβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας   θα είναι απρόσκοπτη.    

2.                Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο από τη Ριζοελιά προς Αεροδρόμιο Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 11/2/2016 – 18/2/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 14:00, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακο, στον   αυτοκινητόδρομο (Α3) από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας και στις δύο κατευθύνσεις, θα γίνονται εργασίες καθαρισμού σχαρών και ρείθρων.

Κατά την πιο πάνω περίοδο θα κλείνει τμηματικά η δεξιά ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 1,5χλμ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3.                Εργασίες στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 15/2/2016 – 26/2/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφάλειας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www . traffic 4 cyprus. org . cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

______________

10/2/2016