11/2/16

Φτιάχνουμε Χαρταετούς Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Οικογένειες με Παιδιά





Φτιάχνουμε Χαρταετούς

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Οικογένειες με Παιδιά




Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, Κλάδο Λευκωσίας, διοργανώνει το ειδικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: «Φτιάχνουμε Χαρταετούς».
Πρόκειται για μια πρόσκληση σε παππούδες, γονείς και παιδιά! Οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν συλλογικά, και με  καθοδήγηση του Μουσείου, θα κατασκευάσουν χαρταετούς ακολουθώντας παλιές μεθόδους και χρησιμοποιώντας  παραδοσιακά υλικά.
Οι μεγάλοι θα θυμηθούν και θα διδάξουν, οι μικροί θα μάθουν και θα διασκεδάσουν. Χρωματιστά χαρτιά, κόλλες, ψαλίδια, φαντασία και κέφι θα επιστρατευθούν για να αναβιώσουμε το παραδοσιακό αυτό παιγνίδι.
Με συμμετοχή 20€ ανά οικογένεια (η τιμή περιλαμβάνει υλικά για την κατασκευή ενός χαρταετού), στηρίζουμε το ανθρωπιστικό έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και αγκαλιάζουμε τις παραδόσεις και την ιστορία του τόπου μας. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, Κλάδο Λευκωσίας, για την ενίσχυση των ανθρωπιστικών του προγραμμάτων. 
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Φτιάχνουμε Χαρταετούς»  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016 , 15:00, στους χώρους του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας, στην οδό Ιπποκράτους 15-17, Λαϊκή Γειτονιά (Παλιά Λευκωσία).
Για δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 22661475 (ext.106 και 110)/ email:  education@leventismuseum.org.cy
(Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)

Ιπποκράτους 15-17, 1500 Λαϊκή Γειτονία Λευκωσία
www.leventismuseum.org.cy ǀ Find us on Facebook ǀ Follow us on Twitter


Χορηγοί: Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη και Α/ΦΟΙ Λανίτη
Στηρίζει: Δήμος Λευκωσίας και Σύνδεσμος Φίλων Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας