14/1/15

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πάφου

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
 με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πάφου


Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της Πάφο κ. Φαίδωνα Φαίδωνος είχε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, ο οποίος πραγματοποίησε στις 13 Ιανουαρίου επίσκεψη στην Πάφο στο πλαίσιο της ανασκόπησης του έργου και των δράσεων που επιτελούνται από τα διάφορα Τμήματα και Υπηρεσίες που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.  

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο του «Πάφος 2017», ο Υπουργός τόνισε εκ νέου ότι η υλοποίηση των στόχων του «Πάφος 2017» αποτελεί εθνική υπόθεση και υπογράμμισε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στέκεται αρωγός των δράσεων που έχουν δρο μολογηθεί.

Ο κ. Φαίδωνος ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη στήριξή του, σημειώνοντας ότι από την πρώτη μέρα ξεκινά η σκληρή δουλειά έτσι ώστε αυτή η προσπάθεια που έχει αναληφθεί από τον Δήμο της Πάφου με τη συμπαράσταση της Πολιτείας να στεφθεί με επιτυχία.   Τον καταλυτικό ρόλο του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού έτσι ώστε να δοθεί το πράσινο φως για την έγκριση των δράσεων του «Πάφος 2017» από τις Βρυξέλλες, τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ο Πρόεδρος του «Πάφος 2017» δρ Χρίστος Πατσαλίδης.