7/1/14

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα θα υποστηρίζει πια την Τεχνική Επαγγελματική Κατάρτιση του ΚΕΠΑ





Υπογράφηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 σύμβαση μεταξύ του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) και της εταιρείας Cosine Consultants Ltd για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για τον τομέα Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΚΕΠΑ.

 Το Έργο αποτελεί μέρος του προγράμματος Εκσυγχρονισμού και Ανάπτυξης της Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΚΕΠΑ, που υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Ελβετία η οποία έχει στόχο την μείωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισορροπιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Το Πρόγραμμα αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση του συστήματος επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Κύπρο και, σε συνέργεια με άλλα αναπτυξιακά προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, να βοηθήσει στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
Το Κέντρο Παραγωγικότητας αποτελεί τον κύριο παροχέα τεχνικής επαγγελματικής κατάρτισης στην Κύπρο και προσφέρει αρχική και συνεχιζόμενη κατάρτιση από το 1965.
Στη φωτογραφία, αριστερά ο Διευθυντής του ΚΕΠΑ κ. Ντ. Καθητζιώτης και δεξιά ο Διευθυντής της Cosine Consultants Ltd. κ. Κ. Ιωάννου, κατά την υπογραφή της Σύμβασης