24/6/14

Πρόσληψη ενός Λειτουργού/Συνεργάτη στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Πρόσληψη ενός Λειτουργού/Συνεργάτη στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία
της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση


Το Υπουργείο Εξωτερικών δέχεται αιτήσεις για την πρόσληψη ενός Λειτουργού/Συνεργάτη στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με όρους επιτόπιου προσωπικού, στη βάση πλήρους απασχόλησης. Σε περίπτωση που μέχρι την 31.12.2016 παραστεί ανάγκη εργοδότησης πρόσθετου προσωπικού, αυτό θα μπορεί να επιλεγεί από τον Πίνακα που θα καταρτιστεί με τους επιτυχόντες της παρούσας διαδικασίας. Ο ακαθάριστος ετήσιος μισθός θα ανέρχεται γύρω στις 60.000 ευρώ, ετησίως.

Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε Ομάδες Εργασίας, τη σύνταξη υπομνημάτων και εισηγήσεων, την προετοιμασία εκθέσεων/μελετών για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Μόνιμης Αντιπροσωπείας και οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα.

Απαιτούμενα προσόντα:
·        Κυπριακή υπηκοότητα.
·        Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή ισότιμο προσόν.
·        Άριστη γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Η πολύ καλή γνώση της Γαλλικής ή άλλων διεθνών διαδεδομένων ξένων γλωσσών θα προσμετρηθεί ως πλεονέκτημα.
·        Πολύ καλή γνώση των πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών πραγμάτων της Κύπρου και των διεθνών πολιτικών και οικονομικών υποθέσεων.
·        Πολύ καλή γνώση της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού γίγνεσθαι.
·        Ακεραιότητα χαρακτήρα, πρωτοβουλία, ευθυκρισία, αναλυτική σκέψη, καθώς και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.
Οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα μαζί με την επιστολή ενδιαφέροντος ( motivation letter ), στη Διεύθυνση Διοικητικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών (Λεωφόρος Προεδρικού, 1447 Λευκωσία), υπόψη κας Μαρίας Συμεωνίδου, μέχρι και τις 28 Ιουνίου 2014.

Διευκρινίζεται ότι, το Υπουργείο Εξωτερικών δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε άλλη δέσμευση έναντι των υποψηφίων (δεν καλύπτονται έξοδα ταξιδίου / διαμονής στην Κύπρο ή οποιαδήποτε άλλα έξοδα κατά τη διαδικασία πρόσληψης ή και μετέπειτα).

_____________

24/6/2014