6/5/14

Αιτήσεις για απόκτηση των 6ετών κυβερνητικών ομολόγων





ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Το Γραφείο Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΓΔΔΧ) του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της διαδικασίας λήψης αιτήσεων από ενδιαφερόμενους για απόκτηση των 6ετών Κυβερνητικών Ομολόγων που εκδίδονται σε φυσικά πρόσωπα, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) για διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων θα λαμβάνει αιτήσεις και εκτός Λευκωσίας, σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα:

Λεμεσός
9 Μαΐου 2014, 9:30 – 13:00
Κτηριακό συγκρότημα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού
Οδός Φραγκλίνου Ρούσβελτ 170, 3ος όροφος.

Λάρνακα
13 Μαΐου 2014, 9:30 – 13:00
Γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας
Οδός Γρηγορίου Αυξεντίου 12, Μέγαρο Σκούρου, 4ος όροφος.

Πάφος
16 Μαΐου 2014, 9:30 – 13:00
Γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου
Λεωφόρος Αθηνών 7 και γωνία Α. Παπάγου, Τόλμη Κωρτ, Διαμ. 101

Επισημαίνεται ότι ανάλογα με τις ανάγκες, πιθανώς να καθοριστούν και πρόσθετες ημερομηνίες εξυπηρέτησης ενδιαφερομένων εκτός Λευκωσίας.

Σημαντική Διευκρίνιση: Το έγγραφο αυτό, ή απόσπασμά του, δεν αποτελεί προσφορά για πώληση ή έκδοση ή πρόταση για αγορά κυβερνητικών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας (Εκδότης) ή κίνητρο επένδυσης σε οποιαδήποτε επικράτεια.  Ούτε το έγγραφο αυτό ή απόσπασμά του, ούτε και το γεγονός της δημοσιοποίησής του, αποτελούν βάση για οποιαδήποτε απόφαση επένδυσης. Οποιαδήποτε απόφαση για αγορά ομολόγων πρέπει να λαμβάνεται με βάση τους τελικούς όρους των ομολόγων καθώς και τις πληροφορίες για τον Εκδότη που ετοιμάζονται από ανεξάρτητους Οίκους. Ενδιαφερόμενοι επενδυτές προτρέπονται όπως διενεργούν οι ίδιοι ανεξάρτητη έρευνα για τη χρηματοοικονομική κατάσταση του Εκδότη και τα βασικά χαρακτηριστικά/κινδύνους των ομολόγων. Για το σκοπό αυτό μπορούν να ζητούν τη συμβουλή ενός αδειούχου/ εγκεκριμένου ειδικού (π.χ. Επιχείρησης Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών) σχετικά με το κατά πόσο η επένδυση αυτή είναι κατάλληλη για αυτούς πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση σε σχέση με τα ομόλογα του Εκδότη.

--------------------

6/5/2014