2/4/14

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


1. Εργασίες σε δρόμους από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 3 – 10 Απριλίου, μεταξύ των ωρών 7:00 π.μ. – 6:00 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και οδό Λεωνίδα Κιούπη στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, ως ακολούθως:

  • Στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή με κατεύθυνση προς το κέντρο πόλης, από τη συμβολή της με την οδό Μελάθρου Ευγηρίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λεωνίδα Κιούππη.   Τα φώτα τροχαίας θα λειτουργούν κανονικά.  

  • Στην οδό Λεωνίδα Κιούππη, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι τον κυκλικό κόμβο   παλαιού ΓΣΖ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τα πιο πάνω τμήματα θα κλείνουν διαδοχικά για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

  1. Εργασίας αναβάθμισης/αντικατάστασης των παραπέτων γέφυρας στον κόμβο Αγίας Βαρβάρας

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 3 Απριλίου από τις 7.00 μ.μ. μέχρι τις 6:00 π.μ. της επόμενης ημέρας, στη γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Αγ. Βαρβάρας, θα εκτελούνται εργασίες στα πλαίσια αναβάθμισης / αντικατάστασης των παραπέτων της γέφυρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, 900μ. περίπου πριν τον ανισόπεδο κόμβο της Αγίας Βαρβάρας όπου γίνεται διαχωρισμός των λωρίδων κυκλοφορίας προς Λεμεσό και Λάρνακα.   Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό θα διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα και μέσω της εξόδου Πέρα Χωρίου Νήσου,   στον  παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού.   Στη συνέχεια μέσω της εισόδου Αλάμπρας θα επαναφέρεται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού .

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή   οδική σήμανση και τις υποδείξεις   της Αστυνομίας.

___________

2 Απριλίου, 2014