3/2/14

Δραστηριότητες του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου

 

Δραστηριότητες του Υπουργού Εσωτερικών
κ. Σωκράτη Χάσικου

Τρίτη, 4/2/2014

   
11 π.μ.         Θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για θέματα διαχείρισης τουρκοκυπριακών περιουσιών, στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.
 
4 μ.μ            Θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του  ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος (Πινδάρου 25) για το θέμα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Προκαταρκτική Έκθεση Άγγλων Εμπειρογνωμόνων).

Τετάρτη, 5/2/2014
 
3 μ.μ.          Θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του  ΔΗΚΟ κ. Νικόλα  Παπαδόπουλο στα Γραφεία του ΔΗΚΟ (Γρίβα Διγενή 50), για το θέμα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Προκαταρκτική Έκθεση Άγγλων Εμπειρογνωμόνων).

4.30 μ.μ.       Θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κόμματος κ. Δημήτρη Συλλούρη, στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κόμματος (Στασάνδρου 27), για το θέμα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Προκαταρκτική Έκθεση Άγγλων Εμπειρογνωμόνων).

 
 
Πέμπτη, 6/2/2014

12 μ.            Θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ κ. Γιαννάκη Ομήρου στα Γραφεία του Κ.Σ. ΕΔΕΚ (Λεωφόρος Βύρωνος, 40), για το θέμα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Προκαταρκτική Έκθεση Άγγλων Εμπειρογνωμόνων).

3 μ.μ.           Θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στα Κεντρικά Γραφεία του ΑΚΕΛ (οδός Εζεκία Παπαϊωάννου ), για το θέμα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Προκαταρκτική Έκθεση Άγγλων Εμπειρογνωμόνων).

5 μ.μ.           Θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα, στα Κεντρικά Γραφεία της Συμμαχίας (Λεωφόρος Κέννεντυ 8, 5 ος όροφος), για το θέμα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Προκαταρκτική Έκθεση Άγγλων Εμπειρογνωμόνων).

Παρασκευή, 7 /2/2014
 
9.30 π.μ.      Θα προεδρεύσει περιφερειακής σύσκεψης κοινοτήτων της επαρχίας Πάφου, η οποία θα αφορά τις κοινότητες Λέμπα, Χλώρακα και Έμπα,   στο Πολιτιστικό Κέντρο Λέμπας,

12 μ.            Θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΕΒΕ Πάφου, στα Γραφεία του ΕΒΕ Πάφου, (Λεωφόρος Αθηνών 7, Πάφος).
 
Κυριακή, 9 /2/ 2014

8.45 π.μ.      Θα παραστεί και θα εκφωνήσει τον επιμνημόσυνο λόγο στο Εθνικό Μνημόσυνο των Ανδρέα Τσιέλεπου, Κώστα Καρνάβαλου και Βλαδίμηρου Ηρακλέους, που θα τελεστεί στην Εκκλησία Αποστόλου Παύλου, στην (Πάνω) Πάφο.

Του μνημόσυνου θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Γεώργιος.

Θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων (δίπλα από την Εκκλησία).

Δευτέρα, 10/2/2014

4 μ.μ.           Θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, στα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματος (Λεωφόρος Αθαλάσσας 169, 3 ος όροφος), για το θέμα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Προκαταρκτική Έκθεση Άγγλων Εμπειρογνωμόνων).

____________

3 Φεβρουαρίου, 2014