9/1/14

Η κα. Άντρη Αναστασιάδη, σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννης Γιαννάκη θα παρευρεθούνστο Επαρχιακό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού

Η κα. Άντρη Αναστασιάδη, σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννης Γιαννάκη θα παρευρεθούνστο Επαρχιακό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού Λευκωσίας,την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. όπου θα γίνειη παραλαβή παιγνιδιών για τα Εγκλωβισμένα Παιδιά.




Η κα. Άντρη Αναστασιάδη, σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννης Γιαννάκη,θα παρευρεθούνσταΓραφεία της Εταιρείας Group 4,την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ.,όπου θα γίνει παραλαβή  τροφίμων για τα Κοινοτικά Παντοπωλεία.



Οι Ιατροί Κύπρου με την παρουσία της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ, κ. Γιάννη Γιαννάκη,θα παραδώσουν Ημερολόγια 2014 και βραχιόλια για τα 20χρονα Λειτουργίας τους, για την ενίσχυση των Κοινοτικών Ιατρείων.
Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο,την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 9:30 π.μ. .