28/6/13

Επίσκεψη στην Κύπρο του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του CPA


Την ερχόμενη Δευτέρα φθάνει στην Κύπρο, για διήμερη επίσκεψη εργασίας, ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κοινοπολιτειακού Κοινοβουλευτικού Συνδέσμου (CPA) και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου Sir Alan Haselhurst. Θα συνοδεύεται από τον Γραμματέα του Κλάδου Ηνωμένου Βασιλείου και Περιφερειακό Γραμματέα της Περιφέρειας των Βρετανικών Νήσων και της Μεσογείου του CPA κ. Andrew Tuggey.

Κατά την επίσκεψή του, ο κοινοπολιτειακός αξιωματούχος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στον CPA και Περιφερειακό Εκπρόσωπο του Συνδέσμου βουλευτή δρα Πάμπο Παπαγεωργίου, με το μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών κα Στέλλα Κυριακίδου και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ο Sir Alan θα παρακαθίσει, τέλος, σε γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και τον δρα Παπαγεωργίου.