14/6/13

Διεξαγωγή συζήτησης με θέμα: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΕΕ σε μετάβαση» 14/06/2013

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συζήτηση με θέμα «Οι σχέσεις Κύπρου – ΕΕ σε μετάβαση: Σχεδιάζοντας ξανά την ευρωπαϊκή μας πορεία». Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απονείμει το Βραβείο Πρωτοποριακής Δημιουργίας «Γιάννος Κρανιδιώτης» στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη για την προσφορά του στην Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.




Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι Χρήστος Στυλιανίδης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Ανδρέας Μαυρογιάννης, Πρέσβης, Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Εξωτερικών, Τάσος Γεωργίου, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, Επικεφαλής της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Την εκδήλωση διοργανώνουν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτών 2013 το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε συνεργασία με τον Όμιλο Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας – ΟΠΕΚ και το ΤΕΠΑΚ–Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Λεμεσού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, στις 7 μ.μ., στο Europe Direct Λεμεσού, Λεωφόρος Χατζηπαύλου 173-179, απέναντι από τον Μόλο.