24/1/13

Αναθεώρηση της Εθνικής Εικόνας Χημικών Προϊόντων της Κύπρου 24/01/2013

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας πληροφορεί όλους τους ενδιαφερόμενους ότι έχει προχωρήσει σε επικαιροποίηση των δεδομένων της Εθνικής Εικόνας Χημικών Προϊόντων της Κύπρου και στην ετοιμασία της 2ης αναθεωρημένης έκδοσής της.

Η Εθνική Εικόνα Χημικών Προϊόντων της Κύπρου έχει ετοιμαστεί από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας στο πλαίσιο της τήρησης διεθνών υποχρεώσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και περιλαμβάνει ανασκόπηση της υφιστάμενης νομοθεσίας και των διαδικασιών που σχετίζονται με θέματα διαχείρισης διαφόρων χημικών προϊόντων, παρουσιάζοντας συνοπτικά τους εμπλεκόμενους/αρμόδιους φορείς.

Η αναθεωρημένη έκδοση της Εθνικής Εικόνας Χημικών Προϊόντων της Κύπρου έχει ήδη τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και το τελικό της κείμενο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στη διεύθυνση: http://www.mlsi.gov.cy/dli.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο πάνω θέμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνούν με τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας (τηλ. 22405611, 22405637 και 22405608).