4/12/12

Επιχειρηματικό φόρουμ από την Πρεσβεία της Κύπρου στην Κίνα 04/12/2012


Στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Πεκίνο διοργάνωσε στις 30 Νοεμβρίου φόρουμ με θέμα “Cyprus: An international business center and an ideal location for investments and tourism”.

Κατά την εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν η Πρέσβης της Κύπρου στο Πεκίνο κα Ιωάννα Μαλλιώτη και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Κίνα κ. Jens Ruebbert. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρίσκονταν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, δημοσιογράφοι και επιφανείς εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας. Ενδεικτική της επιτυχίας της εκδήλωσης ήταν η αθρόα προσέλευση και συμμετοχή.

Ακολούθησαν ομιλίες από τον Διευθυντή Εμπορίου και Βιομηχανίας του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Πάμπο Χαραλάμπους, τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Αλέξανδρο Ορουντιώτη, τους εκπροσώπους του ΚΕΒΕ κ.κ. Παναγιώτη Καουρή και Γεώργιο Λεπτό, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή του Κυπριακού Οργανισμού Επενδύσεων (CIPA) κ. Χάρη Παπαχαραλάμπους.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι παρακάθησαν σε γεύμα το οποίο παρέθεσε η Πρεσβεία της Κύπρου.