16/10/12

Δραστηριότητες του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου στο πλαίσιο της συνάντησης των εκπροσώπων των Εθνικών Αγροτικών Δικτύων της ΕΕ 16/10/2012

Το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο Κύπρου (ΕΑΔ) του Τμήματος Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος διοργανώνει σεμινάριο αύριο Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, με θέμα: «Βραχείες αλυσίδες εφοδιασμού γεωργικών προϊόντων και τροφίμων», στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Τμήματος Γεωργίας, στη Λεωφόρο Λουκή Ακρίτα, στη Λευκωσία.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνάντησης των αγροτικών δικτύων των μεσογειακών κρατών μελών της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο και θα ασχοληθεί με εναλλακτικούς τρόπους διάθεσης γεωργικών προϊόντων και τροφίμων (π.χ. πωλήσεις από τον παραγωγό απευθείας στον καταναλωτή). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Επίσης, το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο Κύπρου διοργανώνει την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, συνάντηση των εκπροσώπων των Εθνικών Αγροτικών Δικτύων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, στις 9.00 π.μ.