21/8/12

24η Συνεδρία Κεντρικού Συμβουλίου ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ και 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νεολαίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ) 21/08/2012

Από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2012, θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία, η 24η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ και το 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νεολαίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ).

Την έναρξη των εργασιών των συνεδρίων θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας την Τρίτη 28 Αυγούστου στις 7 μ.μ. και η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή θα καλωσορίσει τους συνέδρους. Κατά την εναρκτήρια τελετή θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ) κ. Χάρης Σοφοκλείδης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, ο Πρόεδρος της Νεολαίας ΠΟΜΑΚ κ. Χρίστος Καραολής, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Ανδρέας Βύρας και ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας.
Μετά το πέρας των εργασιών και των δύο συνεδρίων θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή, 31 Αυγούστου στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο Χίλτον.