9/7/12

Ο Υπουργός Γεωργίας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για παρουσίαση των προγραμμάτων της Κυπριακής Προεδρίας στους τομείς των αρμοδιοτήτων του 09/07/2012


Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλής Αλετράρης μεταβαίνει απόψε στις Βρυξέλλες, όπου αύριο θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας για τη Γεωργία ενώπιον της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στη συνέχεια το Πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας για το Περιβάλλον ενώπιον της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στις 11 Ιουλίου, ο κ. Υπουργός θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας για την Αλιεία ενώπιον της Επιτροπής Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Την Παρασκευή, 13 Ιουλίου, ο κ. Αλετράρης θα προσφωνήσει το συνέδριο «The Common Agricultural Policy towards 2020 – Taking stock with civil society», που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.
Στις 16 και 17 Ιουλίου ο κ. Υπουργός θα προεδρεύσει των εργασιών του πρώτου Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ, που πραγματοποιείται επί της Κυπριακής Προεδρίας, στις Βρυξέλλες. Ο κ. Υπουργός επιστρέφει στην Κύπρο στις 19 Ιουλίου.