21/6/12

Επίσκεψη εργασίας της Πολιτικής Ομάδας της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο στη Βουλή των Αντιπροσώπων 21/06/2012

Αντιπροσωπία της Πολιτικής Ομάδας της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο στις 21 και 22 Ιουνίου, εν όψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Της δεκαμελούς αντιπροσωπίας ηγείται η εκ των Αντιπροέδρων της Ομάδας, κα Antonyia Parvanova (Βουλγαρία) 


και σ’ αυτή συμμετέχουν οι Ευρωβουλευτές, κ.κ. J. Chatzimarkakis (Γερμανία), A. Jensen (Δανία), J. Kacin (Σλοβενία), G. Meissner (Γερμανία), J. Mulder (Κάτω Χώρες), O. Schmidt (Σουηδία), J. Van Baalen (Κάτω Χώρες), G. Watson (Ηνωμένο Βασίλειο), C. Wikström (Σουηδία).
Κατά την επίσκεψη, οι Ευρωβουλευτές θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου, ενώ θα έχουν επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.