21/6/12

Ημερίδα του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Οικιακών Αποβλήτων» 21/06/2012

Το Υπουργείο Εσωτερικών σας προσκαλεί το κοινό στην Ημερίδα με θέμα: «Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Οικιακών Αποβλήτων», στην οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό η Υπουργός Εσωτερικών κα Ελένη Μαύρου, ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλής Αλετράρης


 και ο Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ κ. Στέλιος Αχνιώτης, και από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής ΕΕ ο κ. Παναγιώτης Πανταζάτος. Επίσης, θα γίνουν παρουσιάσεις από εκπροσώπους της Διαχειριστικής Αρχής, του Τμήματος Περιβάλλοντος, τους Συμβουλευτικούς Οίκους Enviroplan A.E και ΕΠΕΜ Α.Ε και Λειτουργούς του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8.30 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Υπουργείου Οικονομικών, (Γωνία Μ. Καραολή και Γρ. Αυξεντίου, 1441 Λευκωσία).
Η Ημερίδα έχει ως στόχο, αφενός την ενημέρωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του κοινού ευρύτερα για τις προσπάθειες του Υπουργείου Εσωτερικών για την υλοποίηση της στρατηγικής για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών οικιακών αποβλήτων στην Κύπρο, και αφετέρου την ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Η Ημερίδα είναι ανοικτή και μπορούν να παρευρεθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών στο www.moi.gov.cy ή στα τηλέφωνα 22 806471, 22 806480.