29/6/18

Φιλανθρωπικό παζαράκι Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας

Φιλανθρωπικό παζαράκι Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας

Τα Επιμορφωτικά Κέντρα Λευκωσίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους, οργάνωσαν φιλανθρωπικό παζαράκι στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» κατά την ημέρα διεξαγωγής της τελικής εκδήλωσής τους, καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
Διατέθηκαν προς πώληση έργα και κατασκευές, τα οποία προσέφεραν εθελοντικά  εκπαιδευτές και μέλη των ομάδων Χειροτεχνίας, Σμίλες-Βελονάκι, Ζωγραφικής, Αγιογραφίας, Αργυροχοΐας, Κοπτικής-Ραπτικής,Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής, Ξυλουργικής, Ξυλογλυπτικής, Φωτογραφικής Τέχνης, Ζαχαροκατασκευών, Κυπριακής Χειροτεχνίας, Κυπριακού Κεντήματος και Βιτρό.
 Όλα τα έσοδα, που ανήλθαν στα €1850, δόθηκαν στον  Σύνδεσμο «Ένα όνειρο – Μια ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Μέρος των κατασκευών (αξίας περίπου €1500) που δεν πωλήθηκαν, παραδόθηκαν, μαζί με το χρηματικό ποσό, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου       κ. Γιώργο Πενηνταέξ, για να διατεθούν προς πώληση σε δικό τους παζαράκι. Η παράδοση έγινε από την Γενική Διευθύντρια κα Αίγλη Παντελάκη, στην παρουσία λειτουργών των Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας, σε ειδική τελετή στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στις 27 Ιουνίου 2018.