4/10/17

Νέα θεραπευτική εκδρομή τις 9 Οκτώβριου.

Νέα θεραπευτική εκδρομή τις 9 Οκτώβριου.


Από τις 18-27 Σεπτεμβρίου η ΕΚΥΣΥ πραγματοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία “Λούης” την καθιερωμένη της θεραπευτική εκδρομή στη Βουλγαρία. Η εκδρομή ήταν πετυχεμένη όπως και όλες οι προηγούμενες. Επειδή υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον για συμμετοχή η ΕΚΥΣΥ προγραμματίζει νέα εκδρομή
στις 9 Οκτωβρίου.
Η τιμή είναι €880 (συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων) το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ή €980 σε μονόκλινο και περιλαμβάνει παραμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία 4 αστέρων με πλήρη διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο) και ένα ποτό με κάθε γεύμα ή δείπνο (κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό) εκδρομές, ξεναγήσεις-Σόφια Πετριτς, Μπλακοεβγκραντ, μοναστήρι Ρίλα, μεταφορικά, από αεροδρόμιο προς ξενοδοχείο κατά την άφιξη και επιστροφή στο αεροδρόμιο, ελληνόφωνο ξεναγό και συνοδό από την ΕΚΥΣΥ, όλες οι θεραπείες, εκδρομές. Επιπρόσθετα στο ξενοδοχείο όπου είναι το θεραπευτικό κέντρο επιτρέπεται δωρεάν η χρήση της εσωτερικής πισίνας με ιαματικά νερά του υδρομασάζ και του γυμναστηρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και ολοκληρωμένο αναλυτικό πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 99597095.