18/10/16

Εξαγγελία Υποψηφιότητας για τη θέση του Δημάρχου Λευκονοίκου

Θέμα: Εξαγγελία Υποψηφιότητας για τη θέση του Δημάρχου Λευκονοίκου


Με σεβασμό και πλήρη επίγνωση της ευθύνης, ανακοινώνω την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για την θέση του Δήμαρχου Λευκονοίκου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Ο άσβεστος πόθος για επιστροφή στο κατεχόμενο Λευκόνοικο, η όρεξη για δουλειά και αγώνα, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που αποκόμισα ως πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο», είναι μερικοί από τους λόγους που με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα.

Ο σημαντικότερος όμως λόγος, έχει να κάνει με την στήριξη και την ομοψυχία από το σύνολο των τοπικών φορέων και παραγόντων του Λευκονοίκου μας. Σε μια περίοδο όπου το πολιτικό σύστημα δοκιμάζεται, οι τοπικές επιτροπές του ΔΗ.ΣΥ, Α.Κ.Ε.Λ. και ΔΗ.ΚΟ αποφάσισαν όπως στηρίξουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου, μέσα από την Δημοτική Ομάδα Λευκονοίκου με την επωνυμία ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ – ΑΓΩΝΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Ο υπερκομματικός συνδυασμός ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ – ΑΓΩΝΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ κατέρχεται στις εκλογές με τους ακόλουθους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους:
1) Φωκάς Ριρής (ΔΗ.ΣΥ.),
2) Νικόλας Μπάκκας (ΔΗ.ΣΥ.),
3) Νίκη Χριστοφή(ΔΗ.ΣΥ.),
4) Θεόδωρος Πόππος (ΔΗ.ΣΥ.),
5) Βίκη Κτίστη (Α.Κ.Ε.Λ.),
6) Σωτηρούλα Ζανέττου Μυλωνά (Α.Κ.Ε.Λ.),
7) Παρασκευάς Μαστρή (Α.Κ.Ε.Λ.),
8) Ανδρέας Χρυσοστόμου (ΔΗ.ΚΟ).

Έχουν ήδη περάσει 42 χρόνια από τη μέρα που οι ορδές του Αττίλα μας εξανάγκασαν να εγκαταλείψουμε τις πατρογονικές μας εστίες. Ο καθένας από εμάς κουβάλησε μαζί του αυτό που δεν μπόρεσε ο Αττίλας να αγγίξει. Τα βιώματα, τις αναμνήσεις και τις μνήμες του. Αυτά τα βιώματα, αναμνήσεις και μνήμες διατήρησαν μέχρι σήμερα άσβεστο τον πόθο για επιστροφή και αποτελεί ιερό καθήκον να μην τα αφήσουμε να χαθούν με τις γενιές που φεύγουν. Είναι αδήριτη ανάγκη, η νέα γενιά να τα κληροδοτήσει και να τα διατηρήσει αναλλοίωτα στη φθορά του χρόνου. Επιβάλλεται λοιπόν, οι νέοι να αναλάβουν τη σκυτάλη και να δραστηριοποιηθούν στα κοινά που αφορούν το κατεχόμενο χωριό μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση


Πιερής Γυψιώτης
Ανεξάρτητος Υποψήφιος
Δήμαρχος Λευκονοίκου

Ποιός είναι ο Πιερής Γυψιώτης
Γεννήθηκε το 1976 στην προσφυγιά και κατοικεί προσωρινά στην Λευκωσία. Είναι νυμφευμένος και έχει τέσσερα παιδιά.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου University of East London, αποκτώντας το πτυχίο Bachelor of Engineering with Honours, ειδικευόμενος στην Πολιτική Μηχανική.

Επαγγελματικά ασχολείται με ολόκληρο το φάσμα δραστηριοτήτων της οικοδομικής βιομηχανίας και ειδικότερα στον κλάδο των ακινήτων. Έχει έντονη δραστηριότητα στα κοινά του Λευκονοίκου. Από το 2009 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο».