30/9/16

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ»

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ»


Η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους αναφερόμενη στις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου για τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που κακώς έχουν δοθεί στην Ελλάδα, είπε ότι «επισημαίνουμε ότι αυτή είναι η πολιτική ενός ανθρώπου ο οποίος θαυμάζει τον Αδόλφο Χίτλερ και εφαρμόζει ναζιστικές μεθόδους».
«Αυτές είναι δικές του δηλώσεις, και όχι φαντασιώσεις δημοσιογράφων» τόνισε η πρόεδρος της Αλληλεγγύης και πρόσθεσε ότι «είναι δηλώσεις ενός ανθρώπου ο οποίος πήρε τα δισεκατομμύρια από την Ευρωπαϊκή Ένωση δήθεν για να προστατεύει τους πρόσφυγες από την Συρία, και αυτή τη στιγμή οικοδομεί ένα τοίχος 700 περίπου χιλιομέτρων. Ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έπαψε να απειλεί ποτέ την Ελλάδα και έργοις και λόγοις τόσον σε ό,τι αφορά τη Θράκη και όσο και σε ό,τι αφορά το Αιγαίο και ειδικότερα την έκδοση ΝΟΤΑΜ με την οποία ουσιαστικά προσπαθεί να απομονώσει τα ελληνικά νησιά από την μητροπολιτική Ελλάδα».
«Αυτό το λέμε για να γνωρίζουν όσοι συνομιλούν με την Τουρκία αυτή τη στιγμή για την επίλυση του Κυπριακού, με ποιον έχουν να κάνουν» επεσήμανε η κυρία Θεοχάρους.
«Αυτή είναι μια προειδοποίηση που προέρχεται από το Κίνημα Αλληλεγγύη, και δεν έχει λόγο σε καμιά περίπτωση να προσπαθήσει να παραβλάψει τις συνομιλίες. Εμείς επισημαίνουμε τη στάση Ερντογάν και με ποιον έχουμε να κάνουμε» είπε καταληκτικά η πρόεδρος της Αλληλεγγύης.