25/5/16

Την πολιτική βούληση για ολόπλευρη στήριξη της κοινότητας του Κάτω Πύργου εξέφρασε ο Υπουργός Παιδείας

Την πολιτική βούληση για ολόπλευρη στήριξη της κοινότητας του Κάτω Πύργου εξέφρασε ο Υπουργός Παιδείας



Τα θέματα που απασχολούν τα σχολεία του Κάτω Πύργου Τυλληρίας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και η τοπική κοινωνία ευρύτερα, συζήτησε με όλους τους φορείς ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κώστας Καδής επισκέφθηκε τις σχολικές μονάδες της Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης και είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά και να ανταλλάξει απόψεις με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς. Για τα ζητήματα που αφορούν στην υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων ο Υπουργός διευκρίνισε ότι έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση πιθανών προβλημάτων το συντομότερο δυνατόν, ώστε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα. Επιπρόσθετα, διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα εξακολουθήσει να στηρίζει, σε επίπεδο στελέχωσης, τις σχολικές μονάδες του Κάτω Πύργου, με στόχο την προσφορά της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης στους νέους της κοινότητας.

Ο κ. Καδής, κατά την επίσκεψή του, είχε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξει έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο με τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, καθώς και τον Σύνδεσμο Αποδήμων, διαβεβαιώνοντάς τους για την ξεκάθαρη πολιτική βούληση για ολόπλευρη στήριξη της κοινότητας και για αντιμετώπιση των ζητημάτων που την απασχολούν.