27/10/15

Η κα Άντρη Αναστασιάδη χαιρέτησε την εκδήλωση για τα 20χρονα της RCB

Η κα Άντρη Αναστασιάδη χαιρέτησε την εκδήλωση
για τα 20χρονα της RCB

Η χρηματοδότηση του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη στήριξη κοινωνικά υπεύθυνων εταιρειών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων, είπε απόψε η Πρόεδρος του Φορέα κα Άντρη Αναστασιάδη, μιλώντας στην εκδήλωση για τα 20χρονα της RCB , στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στον χαιρετισμό της, η κα Αναστασιάδη, είπε μεταξύ άλλων, ότι «η πρωτοβουλία μου για την ίδρυση του Φορέα είχε κύριο στόχο να προσφέρει βοήθεια σε φοιτητές που έχουν ανάγκη, αφού αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες στη συμπλήρωση των πανεπιστημιακών τους σπουδών».
Σημείωσε ότι ο Φορέας εγκρίθηκε ομόφωνα από την Βουλή και πρόσθεσε ότι λεπτομερής ετήσια Έκθεση θα εκδίδεται και θα διασφαλίζει ότι κάθε δωρεά προς τον φορέα καταγράφεται.
Τέλος, ανέφερε ότι «η χρηματοδότηση του φορέα δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη στήριξη κοινωνικά υπεύθυνων εταιρειών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων από την Κύπρο και το εξωτερικό που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μου από την πρώτη στιγμή. Η RCB ήταν ο πρώτος τραπεζικός οργανισμός που αμέσως δεσμεύτηκε να στηρίξει αυτό τον ευγενή σκοπό», κατέληξε.
--------------------