24/6/15

Ο Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας υπέγραψε το Cyprus Startup Manifesto

Ο Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας
υπέγραψε το Cyprus Startup Manifesto

 
Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης υπέγραψε σήμερα, σε συνάντηση που είχε στο γραφείο του με εκπροσώπους της κοινότητας νεοφυών επιχειρήσεων Startup Cyprus , το Κυπριακό Μανιφέστο για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα ( Cyprus Startup Manifesto ).

Το Κυπριακό Μανιφέστο, που αποτελεί πρωτοβουλία του Startup Cyprus και ετοιμάστηκε στη βάση των κύριων κατευθύνσεων του EU Startup Manifesto , περιλαμβάνει τις προτάσεις της κοινότητας για μέτρα και δράσεις υποστήριξης της ίδρυσης και λειτουργίας νέων και καινοτόμων εταιριών στην Κύπρο, καθώς και γενικότερα για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της χώρας.

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω προτάσεις, όπως και όλες οι εισηγήσεις από φορείς και ιδιώτες ενδιαφερόμενους που θα υποβληθούν κατά τον σχετικό δημόσιο διάλογο που εγκαινιάζει η Προεδρία και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, θα ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της Εθνικής Δήλωσης Πολιτικής για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος στην Κύπρο.