15/5/15

Με τρείς νέες υπερσύγχρονες μηχανές αιμοκάθαρσης ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

Με τρείς νέες υπερσύγχρονες μηχανές αιμοκάθαρσης
ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

 
Με τρείς τελευταίου τύπου και τεχνολογίας μηχανές αιμοκάθαρσης ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Οι μηχανές αιμοκάθαρσης, αξίας 20.500 ευρώ η κάθε μια, αποτελούν δωρεά της εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου προς το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και παραδόθηκαν χθες, 14 Μαΐου, στον Υπουργό Υγείας κ. Φίλιππο Πατσαλή.
 
Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παραλαβής, ο κ. Υπουργός σημείωσε πως η προσφορά των μηχανών αιμοκάθαρσης ενισχύει την ιατρική προσφορά σε επίπεδο θεραπείας και υποβοηθά στην εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών του πληθυσμού της χώρας μας. Πρόσθεσε δε πως ο νέος εξοπλισμός φέρει σημαντικά και ποιοτικά οφέλη προς τον ασθενή αφού έχει τη δυνατότητα να παρέχει   θεραπείες αιμοκάθαρσης Low Flux και High Flux, καθώς και τις πιο καινούριες και διαδεδομένες θεραπείες. Οι καινούριες θεραπείες παρέχουν περισσότερη ποιοτική και ποσοτική αιμοκάθαρση, όπως και   καρδιοπροστατευτική θεραπεία στους αιμοκαθαρόμενους.

«Η συνδρομή της ΟΠΑΠ Κύπρου αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για ενίσχυση και εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων  υπηρεσιών υγείας με όφελος πάντοτε προς τον ασθενή. Ευχόμαστε η κίνηση αυτή να βρει και άλλους μιμητές διότι η κάθε ενέργεια ενίσχυσης βοηθάει στην καλύτερη και πιο αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών προς τον πολίτη», κατέληξε ο κ. Υπουργός.


_____________