8/4/15

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΤΑ ΑΡΔΑΝΑ”



  


Ξανασμίγουν οι Αρδανίτες


Το προσφυγικό Σωματείο “ΤΑ ΑΡΔΑΝΑ” ανακοινώνει ότι, οι κάτοικοι του προσφυγικού χωριού “Αρδανα” της επαρχίας Αμμοχώστου, θα ξανασμίξουν την Κυριακή 19 Απριλίου 2015,   στο Ξενοδοχείο  NISSI BEACH  στην Αγία Νάπα.

Το πρωί της Κυριακής  19 Απριλίου στις 11:30 π.μ. θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Νίκανδρου στην Αγία Νάπα  εσπερινός και λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Γεωργίου, μνημόσυνο για τους 271 Αρδανίτες που πέθαναν στην προσφυγιά και παράκληση για επιστροφή στο κατεχόμενο χωριό.

Στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διοργανωθεί  καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα αρχίσει η ώρα 1 μ.μ.

Με τις εκδηλώσεις αυτές οι Αρδανίτες θα ξαναζήσουν τις αξέχαστες εκείνες στιγμές που απολάμβαναν εκεί στο αγαπημένο τους χωριό σαν άλλοτε, κρατώντας ζωντανή τη φλόγα της επιστροφής.  Ενώ οι νεότεροι που δεν είχαν την τύχη να το γνωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία της αλληλογνωριμίας και της σύσφιγξης των δεσμών και των σχέσεων ανάμεσα τους.

Η Επιτροπή του Σωματείου θα βραβεύσει επίσης του μαθητές/τριες που έχουν πάρει απολυτήριο Λυκείου με άριστα τον Ιούνιο 2014. Παρακαλούνται οι γονείς ή οι μαθητές/τριες να φέρουν το απολυτήριο τους για να τους δοθεί το βραβείο.

 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Σάββα  Γεωργίου στο τηλ. 99 665721.








                                                 Γ. Χατζηαυξέντης   τηλ. 99-460370
                                                  Γραμματέας Προσφυγικού Σωματείου
                                                           “ΤΑ ΑΡΔΑΝΑ”