15/9/14

Ο Υπουργός Παιδείας παραλαμβάνει χρηματικό ποσό από την Επίτροπο της ΕΕ κα Α. Βασιλείου για τη δωρεάν σίτιση μαθητών

Ο Υπουργός Παιδείας παραλαμβάνει χρηματικό ποσό
από την Επίτροπο της ΕΕ κα Α. Βασιλείου για τη δωρεάν σίτιση μαθητών


Σε λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής παρέλαβε από την Επίτροπο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας κα Ανδρούλλα Βασιλείου ποσό ύψους 20.000 δολαρίων (€15.446) για τη δωρεάν σίτιση δικαιούχων μαθητών στα σχολεία της Κύπρου.

Το ποσό των 20.000 δολαρίων είχε δοθεί στην κα Ανδρούλλα Βασιλείου ως τιμητική αμοιβή για τις υπηρεσίες της ως μέλους της κριτικής επιτροπής του βραβείου WISE 2014. Η κα Βασιλείου αποφάσισε να διαθέσει το εν λόγω ποσό για ενίσχυση του ταμείου για τη δωρεάν σίτιση δικαιούχων μαθητών στα σχολεία που λειτουργούν υπό την ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση των προσπαθειών του Υπουργείου και της Πολιτείας για την απάμβλυνση του πιο πάνω προβλήματος.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού ευχαρίστησε εκ μέρους της Πολιτείας την κα Βασιλείου για τη χειρονομία αυτή και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του ιδίου και της Κυβέρνησης για τις πολύτιμες υπηρεσίες της προς της Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κύπρο.

________________