7/8/14

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ Νο.1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ Νο.1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για Διδασκαλία στο Έργο «Απογευματινά και Βραδινά Μαθήματα Τεχνικών Σχολών»
ΑΡ. ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΤΕ01/14

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, μετά από υπόδειξη της Αρμόδιας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, ανακοινώνει τις ακόλουθες τροποποιήσεις στους όρους που περιλαμβάνονται στα έγγραφα του πιο πάνω διαγωνισμού.

  1. Στο πίνακα της παρ. 9 του Μέρους Α των Εγγράφων του Διαγωνισμού, τα κριτήρια μοριοδότησης τροποποιούνται ως ακολούθως:

Α) Εκπαιδευτική πείρα στο θέμα για το οποίο εκδηλώνεται ενδιαφέρον
Ο αριθμός των μορίων αυξάνεται από 20 σε 30.

Β) Κατάρτιση σε παιδαγωγικά θέματα.
Στο τέλος της υποπαραγράφου και μετά τις λέξεις «του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου» να προστεθεί «ή ισοδύναμο».

Γ) Όλα όσα αναφέρονται για την μοριοδότηση των Εισοδηματικών κριτηρίων καταργούνται και αντικαθίστανται από μοριοδότηση της Ανεργίας.
Ο αριθμός των μορίων που λαμβάνει κάθε Άνεργος είναι 15.

Για σκοπούς του παρόντος διαγωνισμού «Άνεργος» θεωρείται όποιος:
  • κατά την περίοδο της προκήρυξης του Διαγωνισμού από την 31 Ιουλίου 2014 μέχρι τη λήξη του (27/08/2014) ήταν χωρίς εργασία. Απαιτείται η εξασφάλιση σχετικού πιστοποιητικού ανεργίας από την Υπηρεσία Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η υποβολή του στην Αναθέτουσα Αρχή,
ή
  • στην περίπτωση Αυτοεργοδοτούμενου, κατά την πιο πάνω ίδια περίοδο, εξασφάλισε αναστολή καταβολής εισφορών στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η οποία επιβεβαιώνεται με αντίγραφο επιστολής του Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων το οποίο πρέπει να υποβληθεί στην Αναθέτουσα Αρχή,
ή
  • κατά την περίοδο 1η Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι την 31η Μαρτίου 2014 το σύνολο των εισοδημάτων του δε ξεπερνά το ποσόν των 2100 Ευρώ. Απαιτείται η υποβολή Πιστοποιητικού Ασφαλιστέων Αποδοχών για την πιο πάνω περίοδο.

  1. Όσοι υπέβαλαν την αίτηση τους και εδήλωσαν τα εισοδήματά τους στο μέρος 10 της ηλεκτρονικής αίτησης θα μοριοδοτηθούν σύμφωνα με τις νέες τροποποιήσεις.

  1. Ο χρόνος της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης παρατείνεται μέχρι την 27η Αυγούστου 2014 και ώρα 09.00.

  1. Όσοι έχουν ήδη υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση τους και επιθυμούν να υποβάλουν οποιαδήποτε επιπλέον δικαιολογητικά που αφορούν την αίτηση, μπορούν να τα υποβάλουν στο σχολείο που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους, το αργότερο μέχρι την 27η Αυγούστου 2014 και ώρα 13.30.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το περιεχόμενο της παρούσας οδηγίας είναι δεσμευτικό και αποτελεί συμπλήρωμα των Εγγράφων του Διαγωνισμού.

Ημερομηνία: 07/08/2014
-----------------------

7/8/2014