7/8/14

Τελικό αναθεωρημένο Μητρώο Διαγωνισμού ΕΚΤ 10/13

Τελικό αναθεωρημένο Μητρώο Διαγωνισμού ΕΚΤ 10/13


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού: «Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές που αφορά στο «Πρόγραμμα κατά της Πρόωρης Εγκατάλειψης του Σχολείου, της Σχολικής Αποτυχίας και της Παραβατικότητας σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας», αρ. Διαγωνισμού: ΕΚΤ 10/13 έχει ολοκληρώσει τη μοριοδότηση των προσφοροδοτών που είχαν μοριοδοτηθεί με το προσόν «Ανεργία» και έχει καταρτίσει τον τελικό αναθεωρημένο κατάλογο μοριοδότησης. Σύμφωνα με τα έγγραφα του πιο πάνω Διαγωνισμού και την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ημερομηνίας 6 Ιουνίου, οι ενδιαφερόμενοι προσφοροδότες που είχαν μοριοδοτηθεί με το προσόν «Ανεργία» καλούνταν να προσκομίσουν: Βεβαίωση Ανέργου από το Επαρχιακό ή Τοπικό Γραφείο Εργασίας η οποία να έχει ισχύ από την 2η Ιουνίου 2014 με 30η Ιουνίου 2014, στην περίπτωση που επιθυμούσαν να διατηρήσουν τη βαθμολόγηση που αφορά στο συγκεκριμένο προσόν.

Αφαιρέθηκαν τα μόρια που αφορούν στο Προσόν: «Ανεργία» στους προσφοροδότες που δεν προσκόμισαν έγκαιρα το συγκεκριμένο έγγραφο, όπως αυτό προνοείται στα έγγραφα ∆ιαγωνισμού στο σημείο 10.3:

10. 3  Αξιολόγηση της Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  
Ο κατάλογος θα είναι στατικός και δεν θα επιδέχεται αλλαγές (προσθέσεις, αφαιρέσεις ονομάτων) μέχρι και τις 31/08/2015. Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις ανέργων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού πριν τις 30 Ιουνίου εκάστου χρόνου, αποδεικτικά στοιχεία από τα Επαρχιακά/ΤοπικάΓραφεία Εργασίας ή/και Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων για να μην τους αφαιρεθεί το 25%.

Επισημαίνεται ότι, δυνάμει της αναλογικότητας (άρθρο 4(1) (γ) του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (προστασία του ατόμου) Νόμου του 2001 (Νόμος 138 (1) 2001), έχει αναρτηθεί κατάλογος με το μοναδικό αριθμό υποψηφίου που έχει δοθεί στην επιστολή με ημερομηνία αποστολής 23/12/2013.

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού βρίσκονται αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού www.moec.gov.cy

---------------------

7/8/2014