3/5/14

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
κ. Κώστα Καδή

Δευτέρα, 5/5/14           


3 μ.μ.      Θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των Αρχών του ιδρύματος (Πανεπιστημιούπολη).

8 μ.μ.      Θα απευθύνει χαιρετισμό στην καλλιτεχνική εκδήλωση για τα 40χρονα του Γυμνασίου Ακρόπολης, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 120 χρόνια της Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας.
 
Τρίτη, 6/5/14                    

12.30 μ.μ.               Θα παραδώσει επιταγή από τα έσοδα της έκθεσης φωτογραφίας της Διεύθυνσης Μέσης Εκπαίδευσης σε εκπρόσωπο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, στο Υπουργείο.

2 μ.μ.                     Θα έχει συνάντηση, στο Υπουργείο, με την Πρέσβειρα της Σλοβακίας στην Κύπρο κα Oksana Tomova .

Τετάρτη, 7/5/14   
 
7 μ.μ.                     Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώνεται από τις εκπαιδευτικές Κινήσεις «ΑΛΛΑΓΗ» και «ΠΑΔΕΔ», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου στη Λεμεσό (Λεωφόρος Μακαρίου).
Πέμπτη, 8/5/14   
 
11 π.μ.                   Θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή απονομής των Βραβείων Κώστα Μόντη, στο Παγκύπριο Γυμνάσιο.
 
Παρασκευή, 9/5/14
 
8 π.μ.                     Θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Επιστροφή στο σχολείο» («Β ack to School »), στο Παγκύπριο Γυμνάσιο, στο πλαίσιο της οποίας οι υπάλληλοι της ΕΕ επιστρέφουν για μέρα στα θρανία για να ευαισθητοποιήσουν τους νέους γύρω από τη δράση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
10 π.μ.                   Θα παραστεί στην έναρξη του εράνου του Ερυθρού Σταυρού «Από Πόρτα σε Πόρτα», στα γραφεία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

9 μ.μ.                     Θα απευθύνει χαιρετισμό στη χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας, στο κέντρο Pavillion στη Λευκωσία.

_____________

3 Μαΐου, 2014