2/4/14

Τελέστηκαν τα Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του CIM στη Λεμεσό στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας





Οι νέες εγκαταστάσεις του Cyprus Institute of Marketing (CIM) στη Λεμεσό, εγκαινιάστηκαν επίσημα στις 28 Μαρτίου από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιαδη. Οι νέες εγκαταστάσεις του CIM στη Λεμεσό βρίσκονται πίσω από το Τσιρειο Στάδιο, σημείο στρατηγικής σημασίας για την εξυπηρέτηση των φοιτητών του CIM.

Σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα με πλήθος επισήμων προσκεκλημένων, όπως τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, πολιτειακούςαξιωματούχους, επιχειρηματίες, φοιτητές και το προσωπικό του CIM, συντελέστηκε αρχικά αγιασμός από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο.  Ακολούθησαν ομιλίες από τον Γενικό Διευθυντή και Ιδρυτή του CIM κ. Θεοφάνη Χατζηγιάννη, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του CIM, πρώην Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας και νυν CEO της ExpoBank κ. Γλαύκο Μαύρο, καθώς και χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατά την διάρκεια της ομιλίας του, εξήρε το ακαδημαϊκό έργο που επιτελεί το CIM εδώ και 36 χρόνια και ευχαρίστησε τον ιδρυτή κ. Θεοφάνη Χατζηγιάννη και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους στην ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων και στην επανεκκίνηση της οικονομίας.
Μέτα το πέρας των εγκαινίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι αξιωματούχοι ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις του CIM και περιηγήθηκαν στους χώρους από τον Βοηθό Διευθυντή του CIM κ. Γιάγκο Χατζηγιάννη.
Τον συντονισμό και την παρουσιάση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος κα. Στέλλα Στυλιανού και την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικό τρίο.
Το CIM είναι σήμερα, 36 χρόνια μετά, όχι μόνο ένα ακαδημαϊκό Ίδρυμα αλλά ένα ολοκληρωμένο Business School που διοργανώνει κορυφαία Συνέδρια, έχει διοργανώσει πέραν των 300 προγραμμάτων κατάρτισης για κυπριακές και ξένες επιχειρήσεις και γενικότερα αποτελεί εστία συνένωσης του επαγγελματικού και ακαδημαϊκού κόσμου. Είναι το πρώτο και μοναδικό Ίδρυμα στην Κύπρο που αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην εκπαίδευση εργαζομένων με βραδινά μαθήματα δίδοντας έτσι την ευκαιρία σε χιλιάδες Κύπριους αλλά και ξένους να αποκτήσουν κορυφαία πτυχία και μεταπτυχιακά χωρίς να διαταράσσουν την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.