8/4/14

Η Υπουργός Εργασίας διοργανώνει δημόσια διαβούλευση για τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας που διέπει τις υιοθεσίες

Η Υπουργός Εργασίας διοργανώνει δημόσια διαβούλευση
για τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας που διέπει τις υιοθεσίες


Δημόσια διαβούλευση για τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας που διέπει τις υιοθεσίες διοργανώνει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου. Η δημόσια διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Απριλίου, 9π.μ., στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στη Μακεδονίτισσα.

Τη δημόσια διαβούλευση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ. Νίκος Περιστιάνης και την έναρξή της θα κηρύξει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικη και ﷽﷽﷽﷽μπιοστασία των Δικαιωμαι την κ interest in the work of the organisation prus. is project.e website. the projectcan famών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Εισηγήσεις θα καταθέσουν η Επίτροπος Διοικήσεως κα Ελίζα Σαββίδου και η Επίτροπος για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού κα Λήδα Κουρσουμπά καθώς και οι κ.κ. Θάνος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Υιοθεσιών, Νίκος Κουγιουμτζής, Καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Λάρης Βραχίμης, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικογενειακού Δικαίου και Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η δημόσια διαβούλευση θα κλείσει με διάλογο με τους συμμετέχοντες.

________________