11/4/14

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2014



ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2014

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση «ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2014» που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στις 9 και 10 Απριλίου 2014.


Οι δύο  βασικοί στόχοι της εκδήλωσης επιτεύχθηκαν πλήρως, αφού συζητήθηκαν σε βάθος οι προοπτικές σταδιοδρομίας σε σημαντικούς κλάδους της οικονομίας ενώ επίσης αναδείχθηκε η σημασία της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας θετικού κλίματος για την ανάπτυξή της, ως μια συνειδητή επιλογή και όχι ως λύση ανάγκη.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για κενές θέσεις εργασίας,
για ευκαιρίες τοποθετήσεων, προγράμματα κατάρτισης, προγράμματα νεολαίας, ευκαιρίες συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα κ.ά. Είχαν επίσης την ευκαιρία να βελτιώσουν το βιογραφικό τους, στην Κλινική Βιογραφικών. Η όλη εκδήλωση μεταδιδόταν και «ζωντανά» από το διαδίκτυο.

Στις διάφορες επιμέρους δραστηριότητες συμμετείχαν, 48 επιχειρήσεις και οργανισμοί, 6 Ακαδημαϊκοί σε ρόλο συντονιστών, 21 ομιλητές/ειδικοί στους τομείς τους, 8 επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού, 3 νέοι start-uppers, 12 εθελοντές φοιτητές, 4 τεχνικοί, ενώ συμμετείχαν πέραν των 600 φοιτητών/αποφοίτων κ.α.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, ο Οργανισμός Νεολαίας και το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, ευχαριστούν όλους όσοι  βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και εκφράζουν τη βεβαιότητα για τη συνέχιση και την ενδυνάμωση της συνεργασίας τους και στο μέλλον.


Τέλος Ανακοίνωση