25/4/14

Ευρωεκλογές 2014 - Ανακοίνωση της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας

Ευρωεκλογές 2014 - Ανακοίνωση της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας
αναφορικά με την κλήρωση για στελέχωση των εκλογικών κέντρων
με άνεργους πτυχιούχους Ανώτατων Σχολών


Ο αναπλ. Έπαρχος Λάρνακας ανακοινώνει ότι στην ιστοσελίδα της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας (www.moi.gov.cy/da) έχει αναρτηθεί κατάλογος των ανέργων πτυχιούχων που έχουν υποβάλει αίτηση για στελέχωση των εκλογικών κέντρων της Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας για τις εκλογές για την ανάδειξη Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 25 Μαΐου 2014.

Βάσει του καταλόγου που έχει καταρτιστεί θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση την Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 και ώρα 12.00 μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας στην Πλατεία Ευρώπης.

Σημειώνεται ότι όσοι αιτητές, κατά την υποβολή της αίτησης τους, δεν πληρούσαν τα καθορισμένα κριτήρια δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο επιλογής. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν:

(α) Πρόσωπα τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένοι εκλογείς της Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας.

(β) Πρόσωπα τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα ως άνεργοι στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, του Τμήματος Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ή είναι εγγεγραμμένα ότι ζητούν καλύτερη εργασία αλλά εργάζονται ή άνεργοι στη βάση πρόνοιας για εργασία με μειωμένο ωράριο.

(γ) Πρόσωπα τα οποία κατά την προσκόμιση βεβαίωσης ανέργου διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτοχοι πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης.

Μετά το πέρας της κλήρωσης, όσοι κληρωθούν θα ειδοποιηθούν να προσκομίσουν:
  1. αντίγραφο του πτυχίου τους για έλεγχο
  2. βεβαίωση Τραπεζικού Ιδρύματος για τον αριθμό λογαριασμού τους (IBAN) για σκοπούς πληρωμής και


Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που κάποιος από τους επιλεγέντες διαπιστωθεί ότι δεν είναι κάτοχος πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης θα απορρίπτεται και η θέση θα παραχωρείται στον επόμενο επιλαχόντα.

_________________